недела

07:00 – Народна музика
08:00 – Полошка хроника (избор вести од цела недела)
08:30 – Народна музика
12:00 – Вести
12:30 – Забавна музика
13:30 – Народна музика
15:00 – Вести
16:00 – Забавна музика
17:00 – Народна музика
18:00 – Регионални вести
18:30 – Народна музика
19:00 – Вести
19:15 – Народна музика
23:00 – Регионални вести
23:30 – Народна музика
00:00 – Ноќна програма


 
     


радио ПРОГРАМА:
понеделник
вторник
среда
четврток
петок
сабота
недела
 
 


 
 
11/30/2018 - Зимско одржување на патиштата

11/30/2018 - Светскиот тренд на предновогодишно фотографирање во професионално студио веќе неколку години го следат и тетовци

11/30/2018 - Светскиот тренд на предновогодишно фотографирање во професионално студио веќе неколку години го следат и тетовци

11/29/2018 - Етно вешта жена за Тетово за 2018 година

11/29/2018 - Три лица се повредени во сообраќајна незгода во тетовското село Синичане

11/28/2018 - Тетовци денес дишеа релативно чист воздух

11/28/2018 - Вработените во Општина Тетово во попладневните часови ги напуштија своите работни места.

11/28/2018 - 17-годишна девојка повредена, пак, повредена во сообраќајна незгода

11/27/2018 - Потсетување на гостиварските музичари Стеве Јаковлески и Боби Дојчинов

11/27/2018 - Каква титула би му дале на Тетово, потсетувајќи се назад низ годините?

     
   
     

 
Архива на вести
 
година
     
  месец  
   
     
 
       
  Текстовите кои се објавени смеат да се пренесат на други медиуми само со договор или со наведување дека потекнуваат од оваа интернет страница.